We ondersteunen recruitment met praktisch advies, middelen en extra handen

RPO+ is een grote partij in Recruitment Process Outsourcing. We ondersteunen recruiters tijdelijk of structureel met als doel de werving en selectie van vaste medewerkers en flexibele interimmers beter, sneller, goedkoper en efficiënter te maken. We doen dat onder de eigen naam van de opdrachtgever om de employer branding te verstevigen.

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Recruitment Process Outsourcing is het uitbesteden van het recruitmentproces. Doel hiervan is professionalisatie van de werving en selectie zodat organisaties de beste medewerkers kunnen contracteren, zowel vast als flexibel. We doen dit op basis van bewezen processen en modellen, gericht op het verlagen van de kosten van recruitment en het verbeteren van de employer branding.

Onze processen zijn meetbaar en transparant. Ieder kwartaal brengen we een rapportage uit waarin de behaalde resultaten worden vermeld, aangevuld met adviezen over mogelijke verbeteringen. RPO+ werkt met ervaren specialisten die hun vakgebied kennen. Sinds onze oprichting in 2000 hebben we honderden bedrijven geholpen met tal van recruitmentprojecten.

Waarom PLUS?

De plus in RPO+ staat voor die belangrijke stap extra die we voor onze klanten zetten: we bouwen een netwerk op van relevante vaste en flexibele medewerkers. We houden hen via goede en inhoudelijke communicatie geïnteresseerd in de organisatie. En maken van deze kandidaten ambassadeurs die op hun beurt hun eigen netwerk inzetten voor de onderneming. Dit netwerk stelt opdrachtgevers na verloop van tijd in staat externe wervingskosten te minimaliseren.